Staňte se našimi fanoušky na:

Buřtíky na černém pivu

Autor receptu: lenka.drcmankova (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
38× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Buřtíky nakrojíme podélně, aby vznikl "úsměv" do kterého vložíme na plátky nakrájené cibulky a vždy 1 nebo 2 ks kozích rohů. Naplněné buřtíky vložíme do pekáčku. Rozehřejeme troubu asi na 180°C V misce smícháme protlak a pivečko, můžeme trochu dosolit, dle chuti (já nesolím, buřtíky bývají dost). Nalijeme na buřtíky a dáme péct do trouby. Pečeme asi půl hodiny, až se šťáva trochu zredukuje. Podáváme s chlebem. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |9. června 2013
dělávám je to skvělé Odpovědět
Zůz |22. května 2013
Známe a děláme, úplně na ně mám teď chuť! Odpovědět
planeta |22. května 2013
pěkné foto Odpovědět
eviti |17. května 2013
ukládám - v létě si je určitě uděláme Odpovědět
freya |15. května 2013
vyzkoušim Odpovědět
planeta |15. května 2013
dobré a rychlé Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |12. května 2013
taky dělám ale na ohni Odpovědět
tamata |10. května 2013
taky dělám :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |10. května 2013
jé takhle dělám do octa, ale tohle teda nebude mít též chybu, ukládám Odpovědět
bobzbrd|28. dubna 2015
Špekáčky oloupeme! Nejprve rozkrojím po délce, teprve potom nařezávám... V řezu potřu Kremžskou hořčicí. Nechám uležet (přes noc) Místo protlaku je lepší Cikánská či Čertovská omáčka. Můžeme lehce zasypat kysaným zelím (dle vlastní chuti) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!