Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinková marináda I.

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny zmiešame, umyté a nakrájané mäso na plátky, či menšie kúsky, vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa. Do marinády používame slnečnicový olej, či olivový olej, bylinky môžeme použiť čerstvé alebo sušené. Marináda je určená pre ryby sladkovodné a morské.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
maka |7. května 2013
ukládám Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
ukládám Odpovědět
katka.radova.5 |7. května 2013
v oblíbených :-) Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
mnamka Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
mňam :) Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!