Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinková pečená rajčata

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rajčata povaříme dvě minuty, poté je okamžitě zchladíme. 2) Nařízneme je tak, jako bychom je chtěli rozpůlit, ale nedořízeneme. 3) Rajčata skládáme na plech řeznou stranou dolů a pak pečeme 45 minut. 4) Smícháme drcený česnek, bazalku, oregano, 1 lžičku olivového oleje, sůl, pepř a cukr. Vznikne nám tak náplň, kterou dáme do rajčat. 5) Do každé sklenice dáme snítku tymiánu, poté naskládáme rajčata a zalijeme olivovým olejem s citronovou šťávou. 6) Pokud nejsou rajčata ponořená, přilijeme olej.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |1. března 2016
Moc dobré Odpovědět
jana.remkova.7 |23. června 2015
Jsou skvělá, už jsem je dělala Odpovědět
objev |11. června 2015
Z takovýchto rajčat můžeme vytvořit jedlý dárek. Odpovědět
objev |11. června 2015
Jsou skvělé jako chuťovka ve studené kuchyni, také do těstovin či slaných koláčů. Odpovědět
objev |11. června 2015
Množství vystačí na dvě sklenice o objemu 300 ml. Odpovědět
Alena Simonová|30. srpna 2017
Na kolik stupňů mám péct rajčata? Děkuju za odpověď a přeju pěkný den. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!