Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkové máslo domácí

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo necháme při pokojové teplotě asi 2 hodiny změknout. Pak opatrně smícháme s pažitkou a jemně pokrájenou cibulkou. Nakonec osolíme, a promícháme. Je vynkající například na bagetě, a dát rozpustit do trouby

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zorushka |2. března 2013
Vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!