Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkové máslo podle maminky

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V nádobě necháme změknout máslo, očistíme 3 stroužky česneku, vložíme petrželku, kopr, protlačíme česnek, osolíme bylinkovou solí a dáme do alobalu. Vytvarujeme ho do válečku a dáme ho do mrazničky na 1 hodinu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kyschu |8. března 2013
už se těším, jak v létě udělám bazalkové... Odpovědět
Babetta |8. března 2013
Jak je důležité bylinkové máslo ? Ještě jsem ho nikdy nedělala a ani nepostrádala, zkusím, ale asi bez kopru, ten mám hodně ráda, ale v kopračce. :-) Odpovědět
120215|8. března 2013
Bylinkové máslo je vynikající záležitost. Plátek položený na jakémkoli plátku masa při servírování, jako "omastek" na bramborovou kaši i na plátek bagety jako malý předkrm nebo zákusek. Možností je mnoho, taky je výborné na grilované rybě. Podává se až na hotový pokrm na talíři. Ozdobí, dochutí :-) A dochutit si ho můžete podle svých představ jakkoli. I směs na bylinkové máslo, prodávaná v dobrém obchodě s kořením, je vynikající pro jeho přípravu. Já ještě přidávám na malinkaté kousky červenou a oranžovou papriku, ono to pak moc hezky vypadá :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!