Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkové máslo s levandulí

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé bylinky jemně nasekáme a utřeme s máslem. Lehce osolíme, opepříme a po kapkách zatřeme citronovou šťávu.Z másla vytvarujeme váleček zabalíme do fólie a necháme ztuhnout. Podáváme k rybám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
Trrri |6. června 2013
to zní super! Odpovědět
josifek |6. června 2013
Ukládám. Odpovědět
mila|5. června 2013
milujeme ryby a toto máslo k nim bude výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!