Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkové máslo s medvědím česnekem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Medvědí česnek a petrželku nasekáme.
  2. Vše smícháme s máslem.

Něco navíc:

Sůl se v másle špatně rozpouští, proto je výhodnější koupit máslo už rovnou solené. Skvělý na bylinková másla je dánský Lurpak ve stříbrné vaničce. Je to solené máslo s příměsí margarínu, které se díky tomu skvěle roztírá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
sonizna |4. června 2014
Můžeme to vyválet buď ručně anebo pomocí tvořítek (jako na obrázku). Podle chuti můžeme přidat i další bylinky či parmazán. Využití je různé - do dušené zeleniny, na steaky, namazat na pečivo, osmažit na něm vajíčka apod. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!