Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkový koláč podle sonizny

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Těsto připravíme bez cukru a se dvěma lžícemi ledové vody navíc. Jinak je postup stejný. 2) Bylinky nakrájíme najemno a smícháme je smetanou, moukou, parmezánem, žloutky, solí a pepřem. 3) Směs nalijeme na těsto a pečeme až 25 minut na 160 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super, křehké těsto znám podle svého receptu, ale určitě se mrknu na ten tvůj :) Odpovědět
asona |2. července 2015
Slané koláče u nás zbožňujeme. Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Zkusím. Odpovědět
sonizna |12. srpna 2014
Recept na křehké těsto najdete zde: http://www.tradicnirecepty.cz/moucniky/zakladni-krehke-testo/ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!