Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkovy sirup v karamelu

Autor receptu: Jana Pelikánová (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: 1 hod.
+ Louhovani 48h

Vaření: 10 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Bylinky dle Vaší chuti přelijeme převařenou vlažnou vodou. Přidáme citron na plátky a necháme louhovat 2 - 3 dny. Uděláme si karamel z cukru (30 dkg na litr vody). Zalijeme přecezeným bylinkovým výluhem, přidáme 1 lžičku kyseliny citronové a chvilku povaříme. A je hotovo :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!