Staňte se našimi fanoušky na:

Čalamáda ve vlastní šťávě

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mrkev nastrouháme najemno, papriky, cibuli a zelí nakrájíme na proužky, okurky na kolečka. Vše promícháme s octem, cukrem a dekem a necháme do druhého dne vyluhovat. Naplníme do sklenic a sterilujeme asi 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
edita.albrechtova |29. května 2013
super! Odpovědět
lucikpucik |23. května 2013
zkusím, dik Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
ukládám, díky!! Odpovědět
araw |21. května 2013
Už se těším, až vyzkouším:-) Odpovědět
laetti |21. května 2013
zajímavé, zkusím Odpovědět
mamina1985 |21. května 2013
ukládám Odpovědět
Semyaza |20. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!