Ve větší míse smícháme hladkou mouku, špetku soli a sušené droždí. Přidáme olej, teplou vodu a vejce. Těsto důkladně zpracujeme, přikryjeme a necháme v teple alespoň hodinu kynout. Pokud máme domácí pekárnu, nejdříve dáme tekuté přísady, potom sypké a použijeme program Těsto. Mezitím si připravíme nádivku. V míse rozmícháme tvaroh s tvrdým sýrem a vejcem. Do směsi vmícháme nadrobno nakrájený salám, šunku, pokrájený sýr mozzarella a osolíme a opepříme. Vykynuté těsto vyválíme na pomoučeném vále a vykrajujeme z něj kolečka o průměru 7 cm. Do středu každého kruhu dáme lžíci nádivky. Těsto přeložíme přes střed a okraje dobře přitlačíme. Naplněné calzonetti vložíme na plech vyložený pečícím papírem a potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme asi 20 minut v troubě vyhřáté na 180°C.