Staňte se našimi fanoušky na:

Camembert s karamelizovanou cibulí

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • opečené plátky bagety
  • 1 velká cibule
  • 1 hermelín (camembert)
  • 1 lžíce cukru krupice
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce vinného octu

Pracovní postup:

Zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli na rozpáleném oleji, stáhněte plamen a opékejte pod poklicí doměkka. Odložte poklici, cibuli posypejte cukrem a nechte ho rozpustit a zkaramelizovat. Přidejte ocet, promíchejte a nechte ho odpařit. Opečené plátky bagety obložte plátkem sýra a trochou cibule.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!