Staňte se našimi fanoušky na:

Candát gratinovaný s cibulí

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu pokapeme citronovou šťávou, osolíme a dáme asi na 1 hodinu odležet.Poté ji zvolna asi 10 minut vaříme v osolené vodě v pekáči.Rybu vyjmeme, stáhneme z ní kůži, rozdělíme v půli a vyjmeme páteř s kostmi.Půlky složíme do máslem vymaštěného pekáče, hustě posypeme na kolečka nakrájenou cibulí, pokapeme zbytkem másla a pečeme v troubě.Když je cibule měkká a začíná růžovět, vše zalijeme smetanou a zasypeme sýrem. Pečeme dál, dokud sýr nezrůžoví a smetana se z poloviny neodpaří.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |10. prosince 2012
asi je zbytečné candáta vařit když tak jen 2-3 minuty ale v páře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!