Staňte se našimi fanoušky na:

Candát na bílém víně

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Candáta stáhneme, vykostíme a osolíme. V kastrole rozpustíme máslo, vložíme půlky candáta, přilijeme víno se stejným dílem vody a necháme přijít k varu. Pak candáta vložíme do vymaštěné zapékací mísy a upečeme. Z mouky a másla připravíme asi 3 kuličky, vhodíme je do šťávy z ryby a rozmícháme. Necháme přejít varem a přelijeme přes rybu. Podáváme s dílky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!