Staňte se našimi fanoušky na:

Carbonara se slaninou a smetanou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupeme česnek, cibuli a nakrájíme. Nakrájíme slaninu, nasekáme petržel. V míse rozšleháme vejce s moukou a postupně přimícháme smetanu. Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek a cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme slaninu a opečeme dozlatova. Mezitím uvaříme špagety al dente a vložíme do hluboké mísy. Přidáme směs slaniny a cibule, vajec a smetany a dobře promícháme. Opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dinulinka|5. ledna 2014
vyzkouším... Odpovědět
Zdendula|4. ledna 2014
vypadá to lákavě-vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!