Staňte se našimi fanoušky na:

Carpaccio ze žampiónů

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Klouboučky hub pečlivě očistíme a oloupeme, nožky odkrojíme a žampionky nakrájíme na tenké plátky. Olej, ocet, bylinky a šťávu z citronů promícháme s pepřem a solí.Vidličkou vyšleháme do hladké emulze. Houby upravíme na talíře a přelijeme zálivkou. Sladké carpacio zase můžeme udělat z tenkých plátků pomeranče, zdobené hořkou nastrouhanou čokoládou a kokosem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |21. února 2013
Dobré. Odpovědět
Uzzi1 |20. února 2013
skvělý recept, vyzkouším, i tu sladkou verzi Odpovědět
david.kruml.1 |18. února 2013
tak to by mě nenapadlo paráda určitě vyzkouším Odpovědět
evahu |18. února 2013
taky prubnu, vypadá to dobře Odpovědět
Tea |18. února 2013
Vyzkouším, žampióny mám ráda na všechny způsoby. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!