Staňte se našimi fanoušky na:

Čatní pod maso

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechno rozmixujeme a dáme do sklenic. Sterilujeme 20 minut na 80°C. Používáme pod jakékoliv maso k pečení.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |21. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
3Katka3 |18. listopadu 2013
ještě jsem nedělala, ukládám a vyzkouším Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
ještě jsem nedělala, ukládám! Odpovědět
lukas.piskor |1. listopadu 2013
mnam Odpovědět
miuka |1. listopadu 2013
čatní také děláme, i když trošku jiné Odpovědět
lukas.piskor |1. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
jednoduché, dobře ochutí maso Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!