Staňte se našimi fanoušky na:

Celer smažený, obložený

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čistě oprané celery uvaříme, oloupeme, rozkrájíme na plátky, které trochu osolíme, opepříme a zakapeme citrónovou šťávou. Pak je obalíme v mouce, vejci, housce a smažíme. Doprostřed každého plátku dáme na špičku nože hořčice. Celery klademe na plochou horkou mísu, na které je uprostřed upravená bramborová kaše. Na zbývající okraj mísy klademe stejně velká rajčata, která poněkud vyhloubíme a do každého vsadíme polovinu (nebo cele) natvrdo vařeného vejce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!