Staňte se našimi fanoušky na:

Celer v pivním těstíčku

Autor receptu: Bobina (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, olivového oleje a piva připravte těstíčko. Z bílku ušlehejte tuhý sníh a opatrně ho přimíchejte do těstíčka. Celer omyjte a nakrájejte na kostky nebo plátky. Z olivového oleje, citrónové šťávy, soli a pepře udělejte marinádu a kousky celeru do ní na chvíli naložte. Poté celer vyjměte, osušte, namáčejte do těstíčka a smažte v rozpáleném oleji. na těstíčko: 150 g hladké mouky 2 lžíce olivového oleje 200 ml piva 1 bílek

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|15. března 2015
To bude dobrý Odpovědět
jara|12. dubna 2013
jara - fakt dobrý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!