Staňte se našimi fanoušky na:

Celerová omáčka

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce dobře umícháme se solí, mletým pepřem, cukrem, hořčicí a citronovou šťávou. Potom velmi pomalu přidáme olej a šleháme, nejlépe v mixéru (kalp při přípravě základní majonézy). Očištěný a dobře umytý celer nastrouháme na nejjemnějším struhadle a hned vmícháme do majonézy. Omáčku podáváme studenou k různým druhům masa, vejcím uvařeným natvrdo apod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |16. července 2013
vypadá chutně Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!