Staňte se našimi fanoušky na:

Celerové rizoto s kuřetem

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Cibuli nakrájíme nadrobno. V hrnci rozpustíme polovinu množství másle a osmažíme na něm cibuli a celer. Přidáme prolisovaný česnek a po chvíli i víno. Nasypeme rýži a postupně přiléváme vývar - vaříme do měkka. Kuřecí prsa osolíme, opepříme a smažíme na polovině zbylého másla - nejprve 3 minuty na straně s kůží a pak 4 minuty z druhé strany. Zabalíme do alobalu a necháme dojít mimo oheň. Na zbylém másle osmahneme šalvěj. Do rýže vmícháme mascarpone a podáváme ozdobené lístkem šalvěje s kuřecím prsíčkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!