Staňte se našimi fanoušky na:

Celozrnné křupánky k pivu a vínu

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Troubu zapneme a ohřejeme na 200°C Lístkové těsto celozrnné rozdělíme na poloviny. Každou rozválíme na lehce poprášeném pečícím papíru celozrnnou moukou na velikost plechu a přendáme obě placky na plechy i s papírem. Rádélkem nebo kolečkem na pizzu rozdělíme na čtverce, nedokrajujeme až na papír. Vezmeme dvě mističky do jedné přijde kečup, bazalka, oregano, sůl, polovina pepře a lžíce oleje. Dobře našleháme a natřeme na jednu placku. Do druhé misky přijde asijská omáčka, lžíce oleje, sójovka, pepř, sůl. Vyšlehat, natřít na druhou placku, posypat sezamem a dvěma hrstmi slunečnicových semínek. Kečupovou placku posypeme sýrem a zbytkem slunečnicového semínka. Pečeme na 190°C podle druhu trouby 20-30 minut. Musí být křupavé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!