Staňte se našimi fanoušky na:

Celozrnné pečivo z tmavé mouky

Autor receptu: Pitrys (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Všechny ingredience smícháme dohromady a vypracujeme těsto. Necháme cca. 1 hodinu kynout a znovu propracujeme. Rozdělíme na 8 dílů. Upleteme housky/umotáme rohlíky či uděláme bagetky. Necháme na plechu ještě 20-30 minut vykynout. Potřeme rozšlehaným vejcem/mlékem a pečeme dozlatova (cca. 20 minut při 150°C).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladunka |15. září 2013
vyzkouším Odpovědět
Peťa:-) |15. června 2013
za 1 Odpovědět
hana.molcarova |14. června 2013
určitě zkusím :) Odpovědět
ka002 |27. května 2013
super, recept si ukládám Odpovědět
Uzzi1 |16. května 2013
bezva, ráda vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Vypadá opravdu hezky ;-) Odpovědět
miuka |15. května 2013
zkusím, už mě nebaví kupovat rádoby celozrnné pečivo v obchodech Odpovědět
darina.studenkova.5 |15. května 2013
super, vyzkouším Odpovědět
planeta |15. května 2013
dělávám podobně Odpovědět
sari |15. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!