Staňte se našimi fanoušky na:

Čendovy vepřové výpečky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a promícháme s cibulí nakrájenou na větší kousky a utřeným česnekem. V pekáči podléváme, během pečení občas zamícháme. Vypečený tuk z boku pekáče stíráme a maso pečeme do zlatova. Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem, se špenátem nebo zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2014
ano 1+ Odpovědět
PetulkaH |20. řijna 2013
moc dobré Odpovědět
-Suiteki |18. řijna 2013
Bašta :) Odpovědět
pskrob |18. řijna 2013
klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!