Staňte se našimi fanoušky na:

Čendův boršč

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařenou řepu nakrájíme na kolečka, syrové brambory na kostičky, zelí na proužky. Přidáme loupaná rajčata, nakrájenou mrkev a cibuli, zalijeme vývarem a vaříme 30 minut. Přidáme sekaný kopr, trochu cukru, ocet, osolíme, opepříme a povaříme. Doplníme vařeným hovězím masem, případně zakysanou smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |20. května 2014
a vyzkouším Odpovědět
Hana S |20. května 2014
uložím Odpovědět
Hana S |20. května 2014
dobré Odpovědět
Georgina |4. prosince 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!