Staňte se našimi fanoušky na:

Čendův kapr v rosolu

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu nakrájíme na kolečka nebo ozdobné kousky, dáme vařit do osolené vody spolu s kořením, přidáme porce ryby pokapané šťávou z citronu. Uvařené porce kapra opatrně přeneseme do mísy, obložíme zeleninou a ozdobíme petrželkou. Zalijeme želatinou a dáme vychladit. V chladničce vydrží i několik dní.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |29. září 2013
Z toho co zbyde od štědrovečerní večeře, děláme "Povánoční pečenáče" (recept je také na TR). Ale Váš nápad rozhodně není špatný, můžeme vyzkoušet i tuto variantu. Díky :-)) Odpovědět
Sofii |28. září 2013
Tak mě napadlo, co kdyby se do rosolu zalily zbylé kousky obaleného usmaženého kapra? To by mohlo být taky zajímavé, ne? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!