Staňte se našimi fanoušky na:

Černohorský řízek

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso si nakrájíme na tenčí plátky naklepeme a osolíme. Poté si připravíme těstíčko z uvedených ingrediencí všechno smícháme dohromady těstíčko by mělo být hustší . Poté v něm maso obalíme a smažíme na oleji . Nakonec můžeme na maso nastrouhat tvrdý sýr a podáváme se zeleninou .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |11. června 2013
lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!