Staňte se našimi fanoušky na:

Čerstvá jatýrka na šalvěji

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky. Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka. Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte. Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na čtyři díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |5. ledna 2014
zkusím,skvělá volba Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!