Bigoli nebo čerstvé špagety uvaříme dle návodu a prudce v cedníku zchladíme. Na pánvi si rozpustíme máslo a vložíme na něj překrájené sušené švestky krátce orestujeme a přidáme švestková povidla, kůru z pomeranče i šťávu z jedné jeho půlky dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Po krátkém provaření vložíme těstoviny pořádně promícháme. Kachní prsíčko nasolíme a napepříme. Vložíme na rozpálenou pánev se sádlem a z obou stran prudce opečeme. Napřed stranu s kůží poté otočíme a vložíme do trouby rozpálené na 180C kde jej dopečeme dle velikosti. Nejlépe na úpravu medium. Po vytažení necháme chvilku odpočinout a nafilujeme. Takto upravené maso klademe na lůžko z těstovin a zasypeme jarní cibulkou. Dobrou Chuť