Staňte se našimi fanoušky na:

Čertova pomazánka

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl (podle chuti)
  • 2 vejce (vařená natvrdo)
  • hořčice (dle chuti)
  • makrela (uzená nebo velký uzenáč)
  • citronová šťáva (dle chuti)
  • kousek cibule
  • 1 sladkokyselá okurka
  • 1 paprika (sterilovaná, v oleji)
  • 50 g majonézy

Pracovní postup:

Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citrónovou šťávou a solí. Necháme proležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |17. řijna 2015
opravdu výborná Odpovědět
Hana S |4. srpna 2014
:-))))) .... ČETOVA je taky dobrá a jak nám chutnala. Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Jedlík-senior |17. února 2013
Omlouvám se za překlep v názvu - máto být ČERTOVA pomazánka. Odpovědět
dajul |11. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!