Staňte se našimi fanoušky na:

Čertovský bůček velmi dobrý

Autor receptu: Keksik (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěný bůček nakrájíme na plátky a osolíme dáme do pekáčku a podlijeme trochou vody. Během pečení maso potíráme marinádou. Je to pikantní k pivu. Podávámě s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MarTina096 |19. ledna 2014
Výborné!! :) Odpovědět
biglol |12. listopadu 2013
paráda Odpovědět
-1 |14. července 2013
dobrota Odpovědět
nikita066 |3. května 2013
tak tohle je super Odpovědět
olma |21. dubna 2013
vypadá skvěle Odpovědět
lucy3 |11. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
li33 |11. dubna 2013
supr vyzkouším )) Odpovědět
JanaB |10. dubna 2013
Ukládám k vyzkoušení, určitě si pochutnám. Odpovědět
petr.helman.5|1. února 2014
To je jistě bašta,zkusím díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!