Staňte se našimi fanoušky na:

Červená čočka jako příloha

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čočku přivedeme k varu, přidáme bobkový list, hřebíček, majoránku, šalotku a stroužky česneku. Vaříme do měkka při mírné teplotě bez zakrytí 10-15 minut. Vmícháme mořskou sůl, sójovou omáčku a čerstvě namletý pepř, necháme ještě chvíli vařit. Tip: Červenou čočku podáváme s bramborem a ovčím sýrem nebo vmícháme 100 ml smetany, a podáváme s černými olivami a celozrnným pečivem jako předkrm.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

johny |19. září 2013
ok Odpovědět
piskotka |9. září 2013
dobré Odpovědět
pes |8. září 2013
to můžu Odpovědět
wieruska |3. září 2013
dobré Odpovědět
JakuJi |31. srpna 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!