Staňte se našimi fanoušky na:

Červená čočka s česnekem a cibulkou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytou čočku uvaříme s kurkumou a kmínem doměkka ve slané vodě asi 15-20 minut. Rozmixujeme na kaši. Stroužky česneku nakrájíme na jemné proužky a opatrně orestujeme na másle (nesmí zhnědnout, pak jsou hořké). Vzniklý tuk z restování přelijeme přes kaši a nakonec ji posypeme nakrájenou cibulkou. Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |25. prosince 2013
ukládám si :-) Odpovědět
kuchticek |12. září 2013
fajn Odpovědět
allys89 |9. září 2013
super nápad :) Odpovědět
jobovab |9. září 2013
dobré Odpovědět
q |6. září 2013
asi zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!