Staňte se našimi fanoušky na:

Červené domácí noky

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory vaříme vcelku 20 minut doměkka. Poté je necháme vychladnout, oloupeme je a nastrouháme. Přidáme vejce a hrubou mouku – nejprve 50 g mouky a postupně přidáme, dokud nezískáme nelepivé těsto. Vmícháme rajčatový protlak, olivový olej a vytvarujeme noky. Vaříme 5 minut v osolené vodě. Podáváme jako přílohu k pečenému masu, posypané strouhaným parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!