Staňte se našimi fanoušky na:

Česneková polévka s vejcem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Připravíme si tmavší jíšku ze sádla a hladké mouky a zalijeme jí studenou vodou. Rozmícháme jí a vodu uvedeme do varu. Jíšku povaříme na mírném plameni asi 10 minut. Mezitím, než se nám jíška povaří, tak oloupeme česnek, který nastrouháme na jemno. Poté přidáme do polévky bujón a po jeho rozpuštění česnek. Polévku asi 2 minuty povaříme a zahustíme jí rozšlehaným vejcem. Polévku necháme přejít varem, odstavíme a doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!