Staňte se našimi fanoušky na:

Česnekové kuře

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře rozdělíme na porce a potřeme silnou vrstvou rozmačkaného česneku smíchaného se solí, pepřem a paprikou. Lepší je nejdříve vše rozmíchat v trošce oleje. Na oleji porce prudce opečeme, podlijeme vodou a vínem a upečeme do měkká. Když je maso měkké, odklopíme víko pekáče, porce překryjeme plátky slaniny a ještě prudce zapečeme. Pokud máme gril, tím lépe. využijeme jeho vrchního tepla. K voňavým porcím, překrytým křupavými plátky slaniny, chutnají nejlépe opečené brambůrky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!