Staňte se našimi fanoušky na:

Čevabčiči recept

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a jemně nasekáme nebo na strojku jednou umeleme. Umleté maso dáme do mísy, přidáme sůl a koření, popř.jemně nasekanou cibuli a utřený česnek a směs dobře prohnětneme. Z připravené směsi vyválíme váleček, z kterého nakrájíme kousky a z nich na prkénku poprášeném moukou utvoříme menší šišky, asi na prst silné. Pečeme na rozpáleném roštu, občas potíráme sádlem nebo olejem, anebo na pánvi na rozpáleném tuku do zlatohněda. Pečení nemá trvat déle, než 8 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |8. března 2015
1+++ Odpovědět
piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
Lucie 9 |21. února 2014
zkusím Odpovědět
HaBo |6. června 2013
jéééééééééé ty bych si dala-neměla jsem je ani nepamatuju-možná jako holka Odpovědět
Januse |6. června 2013
dobré Odpovědět
Michi |4. června 2013
like Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
vyzkouším :) Odpovědět
kote19 |28. února 2013
mňam :) Odpovědět
Georgina |4. ledna 2013
to můžu Odpovědět
david.kruml.1 |18. prosince 2012
svíčkové je na to rozhodně škoda bohatě stačí plec nebo kýta Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!