Staňte se našimi fanoušky na:

Čevapčiči

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme, promícháme, osolíme, semeleme a zakápneme trochou minerální vody, dobře propracujeme a necháme 2-3 hodiny v lednici odležet. Z odleželé hmoty tvoříme válečky dlouhé 4-6 cm. Pomastíme rošt a čevapčiče upečeme. Podáváme horké s nakrájenou syrovou cibulí, solí, pepřem a chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |29. května 2013
dobrůtka Odpovědět
beaa |19. května 2013
mnam Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
jana.remkova.7 |10. února 2013
Mám raději, než sekanou.. Odpovědět
david.kruml.1 |18. prosince 2012
do masa dávám trochu mleté ostré papriky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!