Staňte se našimi fanoušky na:

Čevapčiči na jehlách

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso promícháme s jednou drobně nakrájenou cibulí, mletou paprikou, solí a pepřem, uděláme 20 krátkách válečků, napícháme je střídavě s tenkými čtverečky slaniny, tenkými kolečky klobásy a silnými kolečky cibule na 4 kovové jehly nebo špejle. Potraviny potřeme olejem po všech stranách, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme 3 minuty, pak je obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme 4 minuty. V kontaktním grilu je grilujeme při vysokém záhřevu 3 minuty. Podáváme s hořčicí a s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!