Staňte se našimi fanoušky na:

Čevapčiči s pikantním zeleninovým přelivem

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Mleté maso smícháme s kořením a solí, a mokrýma rukama z něj uděláme malé válečky. Obalíme je v hladké mouce a na rozehřáté pánvi zlehka vytřené částí sádla je opečeme ze všech stran. Mezitím nakrájíme mrkev na nudličky, cibuli nakrájíme na kolečka. V pánvi po opečení masa rozetřeme zbytek sádla, vložíme nakrájenou zeleninu a krátce orestujeme. Hořčici smícháme s nasekaným česnekem a lžičkou sterilovaných kapií a přidáme k zelenině. Čevapčiči podáváme s bramborovou kaší, přelité restovanou zeleninou s ochucenou hořčicí. Čevapčici můžeme připravit i na grilu - přímo opečené na roštu chutná výborně.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |6. července 2013
uložím Odpovědět
Lenny |5. července 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!