Staňte se našimi fanoušky na:

Chalupářské hovězí maso s Moravankou

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tuku z konzervy necháme zesklovatět 1 cibuli, přidáme 1 konzervu hovězího masa, osolíme, opepříme. Až je maso prohřáté, vmícháme 1 skleničku Moravanky (bez nálevu), lehce zaprášíme moukou a prohřejeme. Podáváme s chlebem. Pokud nejsme na chatě, ale doma. Můžeme nahradit hovězí konzervu drůbežím nebo vepřovým masem nakrájeným na nudličky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
dobrá rychlovka Odpovědět
josifek |30. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
Hanina |9. řijna 2013
recept dobrý, jednoduchý, ty obrázky někdo přidal Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |5. února 2013
dobrá rychlovka na chatu Odpovědět
jana.remkova.7 |27. ledna 2013
No, ale ty obrázky Moravanky k tomuhle receptu, to je sranda:-) Odpovědět
Bábrle Inka |27. ledna 2013
"Jenda" má podobný recept, ale tenhleje jednoduší ... hlavně na chatě. Odpovědět
marie.galikova.1|3. února 2015
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!