Staňte se našimi fanoušky na:

Chatařské ražniči

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vše nakrájíme na kousky. Na jehlici navlékneme střídavě bůček, cibuli, klobásu a papriku. Opékáme na pánvi v rozpáleném oleji a před dopečením posypeme grilovacím kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |6. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
honzíček |24. května 2013
mnam Odpovědět
najkuchtickalenka |5. května 2013
super jedlo Odpovědět
petr.helman.5|1. ledna 2014
Jo jo ražniči mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!