Staňte se našimi fanoušky na:

Chatařský bramborák

Autor receptu: Lioness (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1 kg brambor 120 g hladké mouky 2 vejce 3 stroužky česneku 5 lžic mléka sůl, majoránka a mletý pepř 150 g oleje na smažení Syrové brambory nastrouhat a slít přebytek tekutiny. Přidat postupně sůl, pepř,majoránku, vejce, mouku a mléko. Do zahřátého tuku dát pomocí menší naběračky směs, kterou rozetřeme na plochu pánve. Osmažíme z obou stran a pokládáme na ubrousek. Bramboráky podáváme teplé nebo studené, lze je dozdobit uzeninou a okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!