16 sušenek rozemeleme a dobře promícháme s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs rovnoměrně natlačíme na dno dortové formy. Zbylé sušenky opatrně od sebe oddělíme a náplň si seškrábneme do mističky. Jednotlivými sušenkami vyložíme kraje formy. Z mascarpone, tvarohu, cukru, vanilkového cukru, mouky a pomerančové kůry vymícháme směs, do které postupně po jednom vmícháme vejce. Nakonec do směsi přimícháme i seškrábnutou sušenkovou náplň. Hotový krém nalijeme do připravené formy tak, aby sušenky zůstaly stát po okrajích. Na povrch náplně rozložíme zbylé sušenky. Pečeme asi 40 - 50 minut v troubě rozehřáté na 160°C. Upečený koláč necháme vychladnout, pak ho vložíme do ledničky a necháme ztuhnout v chladu minimálně 5 hodin.