Staňte se našimi fanoušky na:

Cheesecake s bílou čokoládou

Autor receptu: Esmé (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslové sušenky rozdrtíme a smícháme s máslem, dokud se suroviny nespojí do vláčné hmoty. Tou vyložíme dortovou formu a dáme do lednice Tvaroh v misce jemně prošleháme a vmícháme mascarpone a smetanu ke šlehání (nešleháme ji!). Nakonec vmícháme bílou čokoládu, kterou nejprve rozpustíme ve vodní lázni. Hotový krém nalijeme na korpus, ozdobíme malinami (já použila jahody a výsledek byl super, výběr ovoce je na každém) a necháme v lednici minimálně 3 hodiny ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |22. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
SimoneckaC |19. září 2013
Neodolatelné ;-) 1***** Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
to je dobrota Odpovědět
miuka |13. května 2013
no ten vypadá luxusně! Odpovědět
pajunc |21. dubna 2013
bezva, ukládám :-) Odpovědět
Esmé |15. dubna 2013
Ano, je mnoho druhů cheesecaku, ten název je v podstatě odvozen už jen od toho, že se tam dává nějaký krémový sýr...jinak pečený, nepečený, s mascarpone, s lučinou, s ovocem, s čokoládou... s tou solí je to zase novinka pro mě, takže příště zkusím zakomponovat, jak říkáte, do jednoho menšího :-) Odpovědět
šanela |15. dubna 2013
asi stejně, jako HANAMA, mám cheesecake spojený s tou super slanou chutí, kterou v "dortu" nikdo nečeká, takže chápu tu otázku - s čokoládou jsem nezkoušela, ale asi bych udělala dva malé a jeden zkusila osolit - mohl by pak "vyhrát" soutěž o ten lepší... :-O možná zkusím o víkendu :) Odpovědět
any20 |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Penelope |17. března 2013
Vypadá skvěle....vyzkouším :) Odpovědět
Esmé |16. března 2013
sůl jsem nepoužila :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!