Sušenky rozdrtíme úplně na jemno (dáme do sáčku a válečkem na maso - třeba), a pak se smíchají se změklým máslem. Tahle hmota se pak natlačí na dno dortové formy(vyložené peč. papírem) - i po stranách. Dáme do ledničky, zapneme troubu na 200°C a zatím si uděláme krém. Tvaroh, sýr, pom. máslo (můžeme libovolně kombinovat, třeba i s mascarpone - tak aby mléčných výrobků bylo 500-600 gramů) ušleháme, osladíme dle chuti, nakonec se vešlehají vajíčka. Hmotu nalijeme na korpus a na těch 200°C stupňů pečeme 10 minut, pak se teplota sníží na 110°C a pečeme dalších 20 minut cca - jak to začne na krajích hnědnout, tak je to ok . Nechala jsem to ještě chvíli v pootevřené troubě. Pak až vychladne, dáme do ledničky a tam aspoň tak 2-3 hoďky, ať ten tvaroh pořádně ztuhne. (Když to vyndáš z té trouby, tak tu bude jak sulc:)) No, a pak tam dám ovoce. Já měla mraženou lesní směs, nechala jsem rozmrznout, osladila jsem. Udělala jsem si poloviční dávku té želatiny, smíchala s tím ovocem a nandala.