1. Máslové sušenky rozdrobíme na jemné drobečky . Přidáme změklé máslo, vanilkový cukr, bílek a mandlové lupínky. Vše důkladně promícháme. Vznikne drobytá hmota, která při stisku drží tvar. 2. Touto hmoutou naplním kolečkovou formu a důkladně jí přitlačíme ke stěnám. Korpus upečeme dozlatova v troubě při teplotě 180 st.a pak ho necháme vychladnout na kuchyňské lince. 3 Na náplň vyšleháme vejce s cukrem. Pak vmícháme lučinu, zakysanou smetanu, smetanu na šlehání, vanilkový extrakt,a ochutíme likérem. Hotovou náplň nalijeme do upečeného korpusu. Koláč dáme péct na 95 st. asi na 45 minut, pečeme než nám náplň nestuhne . Hotový koláč necháme vychladnu a nakrájíme a podáváme s jahodouvou omáčkou a česrvým ovocem