Staňte se našimi fanoušky na:

Chilli česnekový olej

Autor receptu: danuska-dufkova (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V létě je časté grilování. Aby bylo masíčko měkké a nebylo vysušené, je třeba jej stále potírat olejem. Pro milovníky pálivého je dobré mít dopředu připravený olej na potírání. Do oleje vložíme rozmačkaný česnek, sůl a chili papričky. Čím pálivější, tím lepší. Kdo chce, může směs prohnat mixérem, papričky tak více pustí pálivost, směs bude hustá s kousky papriček. Necháme odležet alespoň měsíc.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!