HORKÁ ČOKOLÁDA Mléko nalijte do rendlíku, přidejte 1 nasekanou chilli papričku a nechte přes noc louhovat. Druhý den přidejte k mléku smetanu, med a přiveďte těsně pod bod varu. Stáhněte z ohně vyndejte kousky papričky, přidejte obě nalámané čokolády a míchejte, dokud nezískáte krásně hustou horkou čokoládu. Rozdělte ji do hrníčků a ozdobte dotuha ušlehanou šlehačkou a kousky nakrájené druhé chilli papričky. KREMROLKY Těsto rozválíme na pomoučeném válu na tenký plát, který nakrájíme na pásky široké 15mm. Potřeme je rozšlehaným vejcem, namotáme na kovové trubičky potřené tukem, rozložíme na plech s pečícím papírem a pečeme 15-20 minut na 200°C, Ještě teplé je sundáme z trubiček. Polovinu čokolády rozpustíme ve vodní lázni a vyšleháme s máslem a cukrem na krém, kterým naplníme kremrolky. Konce obalíme v nasekaných oříšcích a přelijeme zbylou čokoládou.