Zelené fazolové lusky s bílými fazolkami na smetaně
60
0
0
Ve velké pánvi rozehřejte olej a zprudka na něm opečte mleté maso, až úplně zbělá. Během opékání maso rozdělujte vidličkou/vařečkou. Vmíchejte kmín, chilli, oregano, sůl, pepř a utřený česnek. Pak zaprašte hladkou moukou a za častého míchání opékejte asi 3 minuty. Pak přidejte celou konzervu rajčat i se šťávou, papriku nakrájenou na kostky a nechte pomalu vařit asi 30 minut (než změkne paprika). Nakonec přidejte rajský protlak a konzervy scezených fazolí a nechte ještě 5-10 minut prohřát - a máte hotovo. Chilli con carne se obyčejně podává se zakysanou smetanou a strouhaným sýrem. K tomu se přijídá vařená rýže, ale můžete podávat klidně i s chlebem.